nedeľa 12. augusta 2012

Zelená fazuľka sterilizovaná

Chladnička je plná, cena elektriny stále stúpa a Vy mate plno zelenej fazule na záhrade a nevie čo s ňou... Vyskúšajte ju zavariť... Je to úžasný polotovar.


Ingrediencie


* mladú zelenú fazuľku

* cukor
* ocot
* soľ
(na 1liter vody 1 rovná polievková lyžička)


Postup prípravy
Očistenú a pokrájanú mladú fazuľku obvaríme v slanej vode 15-20 minút podľa druhu fazule.
(Na 1l vody dáme rovnú polievkovú lyžicu soli).

Potom so všetkým naložíme do pohárov (0,7l) a do každého dáme 1 kávovú lyžičku cukru a 1 kav. lyžičku octu.

Sterilizujeme cca 15 minút




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára